top of page

T A U S T A A

Työskentelen valokuvaajana Hevosurheilulehdessä (www.hevosurheilu.fi) ja rakastan erityisesti lehtikuvausta, vaikka muutkin haasteet otan mielelläni vastaan. Erikoisosaamisalueenani on eri hevosurheilulajien ja hevosten kuvaaminen. Hevoset ovat aina olleet tärkeä osa elämääni sekä työnä että harrastuksena. Kohteena hevoset ja niiden parissa työskentelevät ihmiset ovat loputtoman mielenkiintoinen aihe. 

Koulutukseltani olen taiteen kandidaatti (Taideteollinen korkeakoulu - Sisustusarkkitehtuurin ja huonekalusuunnittelun koulutusohjelma ). Pyrin ylläpitämään osaamistani jatkuvasti kouluttautumalla. Työkokemusta on kertynyt valokuvaamisesta eri hevosalan julkaisuille sekä yrittäjänä Lapin Vaellushevoset Oy:ssä. Lataa koko CV pdf-muodossa.

Minulla on kokemusta sekä printti- että webjulkaisuista sekä nettivideoiden kuvaamisesta ja editoinnista. Olen tottunut nopeatempoiseen, liikkuvaan ja monipuoliseen työhön.

Anu Leppänen

Puh. 040 7470521 ja sähköposti anuilonan@gmail.com

Instagram @anuilonan 

Twitter @anuilonanphoto

O T A  Y H T E Y T T Ä !

Anu Leppänen

Puh. 040 7470521

anuilonan@gmail.com

Kiitos! Viestisi on lähetetty.

Anu_Leppänen.jpeg

Kuvia editoimassa kuvauskeikalla.  Kuva: Erkki Kivistö

SnarrAnu.jpg

Harrastan ratsastusta, raviurheilua, lukemista, käsitöitä, vesijuoksua ja islannin kielen opiskelua. Vaellustauolla Snarrin kanssa Islannin Länsivuonoilla. Kuva: Sigriður Liv Ellingsen

bottom of page